Ulos sisältövaihtokaupasta

| 26.7.2014 – 00:03 |

Kaikki etsivät elämältä jotain. Etsimme sisältöä ja tyytyväisyyttä tyytymättömyyden tilalle. Kaikki voi olla hyvin tai vähemmän hyvin, mutta sisäinen tyytymättömyys vain jatkaa kalvamista. Tiedämme, että jotain puuttuu, mutta emme ymmärrä mitä.

Tuo tunne saa meidät etsimään lisää … ulkopuoleltamme. Etsimme iloa, onnea ja edes hetkellisiä euforian tunteita. Kokeilemme kursseja ja retriittejä. Täytämme elämämme erilaisilla liikunnanmuodoilla. Juoksemme ja puskemme, suoritamme ja teemme kaikkea mitä voimme keksiä.

Se mitä tapahtuu on, että suoritamme sisältövaihtokauppaa yhä kiihtyvällä vauhdilla. Vaihdamme yhdestä addiktiosta toiseen toivoen erilaista lopputulosta. Helposti käy myös niin, että saavutamme jossain ryhmässä tai tapahtumassa eräänlaisen kollektiivieurofian, mikä tuntuu vapaudelta, ilolta ja juuri siltä mitä etsimme. Sitten palaamme kotiin ja parin päivän jälkeen ihmettelemme minne tuo tunne katosi. Sillä seurauksella, että koemme pettymyksen tunteen kautta olevamme entistä riittämättömämpiä ja syytä siihen etsimme omasta perhetilanteesta ja olosuhteistamme. Lopputuloksena käy niin, että olemmekin entistä tyytymättömämpiä jokapäiväiseen elämäämme. Näin lähdemme jälleen etsimään uutta kokemusta. ….. ja tuo sisäinen tyytymättömyytemme palaa aina vain takaisin, kun pysähdymme. Mitä ihmettä? Miksi?

Yksinkertaisesti siitä syystä, että etsimme sieltä mistä sitä ei löydy. Se löytyy sisältämme hiljaisuuden, ajattelun ja ymmärryksen syvenemisen kautta. Ymmärtämällä uudelleen ja tunnistamalla itsemme. On avattava uusia ovia ajattelulle ja esitettävä uusia kysymyksiä elämästä. Vähitellen tunnistamalla ja luopumalla vanhoista kiinnikkeistämme alamme kokea aivan uudenlaista mielenkiintoa elämää kohtaan. Se on seikkailu ja elämysmatka, jossa ei tarvitse lähteä minnekään. Sen kautta kaikki tekeminen muuttuu tietoiseksi ja tekemisen laatu vaihtuu riippuvuudesta ja itsensä täydentämisestä pelkäksi tekemisen iloksi. Meidän ei enää tarvitse vaan haluamme. Vasta silloin olemme vapaita.

MindMaster ohjaa juuri tähän. Auttaa alkuun ja toimii oppaana matkan varrella. Sisäpuoleltamme aukeaa paljon suurempi, rakkaudellisempi, hyväksyvämpi ja monipuolisempi maailma, mitä voimme ikinä ulkopuoleltamme löytää. Mieli on se tutkimaton alue jonka kautta kaikki vastauksemme löytyvät.

Sytytä liekki sydämeen ja löydä se intohimo elämää kohtaan minkä kanssa me kaikki olemme syntyneet.

-Mila Boström-
Jaa: Facebooktwitterlinkedinmail
Seuraa: Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram
Bookmark the permalink.

Comments are closed.