RedBubble shop

Pidän väreistä ja erilaisten muotojen ja kuosien piirtäminen on yksi luomiskanava, joka saa ajattelun pysähtymään ja rauhan tilaan.
Useasti piirtelen öisin nauttien hiljaisuudesta. Välillä innoitus vie akryylimaalauksen pariin, välillä puuväreillä piirtelyyn ja värittelyyn. Pidän myös tarkkojen rajausten piirtämisestä ohuilla huopakärkikynillä. Uusin aluevaltaus on digitaalinen piirtopöytä, jonka käyttöä harjoittelen vielä.
Väritykset moniin kuoseihin on toteutettu tietokoneella. Näin samasta kuosista saa kätevästi useita sävyvaihtoehtoja.

Kuoseja löytyy vaatteisiin, mukeihin, kännykkä- ja padi koteloihin sekä sisustustuotteisiin. Käy tutustumassa.
Jos pidät hieman erilaisista kuoseista niin täältä saattaa löytyä jotain sinulle. Kuosit painetaan tuotteisiin tilattaessa, mutta toimitus on nopea ja kulkee ympäri maailmaa.

Ja toki erilaisia toiveitakin otan vastaan. Jos kaipaat jotain kuosia toisenlaisilla väreillä, niin laita meiliä ja kerro toiveestasi. Voin väritellä uudelleen ja ladata kauppaan tilattavaksi.
POD-palvelun (print on demand) etu on siinä, että tuotteita voi tilata yksittäisiä kappaleita eikä edellytä suurien määrien hankintaa.
Myös haluamasi tekstejä ja muita kuvia on mahdollista toteuttaa. Kerro mitä kaipaat ja katsotaan kuinka saamme sellaisen sinulle.

Käy tutustumassa portfoliooni sekä tuotteisiin, joita on kyseisillä kuoseilla saatavana. Klikkaamalla piirrosta, näet mihin kaikkiin tuotteisiin kyseistä kuosia on saatavana.
Palaa portfolioon ”back” painikkeella, niin sivustoni ei katoa kaiken muun sekaan.

MilArt design RedBubble

Jaa: Facebooktwitterlinkedinmail
Seuraa: Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram

Comments are closed.