Haluatko todella olla vapaa?

Millaisesta vapaudesta kirjoitan? Kirjoitan vapaudesta, joka on sisäinen tilamme. Vapaudesta, jonka voi kokea, kun tunnistaa uskomus- ja tunnetasolla kaiken sen, mikä sitä estää. Se ei tarkoita sitä, että olisit vapaa tuntemisesta tai muista aistimisista. Se ei myöskään tarkoita sitä, että vapautuisit tämän fyysisen kokemuksen toimista. Se on vapautta kaikista niistä rajoittavista uskomuksista alitajunnassasi, jotka estävät sinua elämään ja toteuttamaan omaa kokemistasi täysin vapaasti kuten on tarkoitettukin.

Se on illuusion ytimen paljastamista itse katsomalla ja kokemalla. Kun sen oivaltaa, ei sitä voi enää uudelleen uskoa. Kuten joulupukki paljastuu fiktiiviseksi hahmoksi jossain vaiheessa lapsen elämää, samoin paljastuu tuo illuusion ydin ”minä” kaikkine muine uskomuksineen yhtä todelliseksi, kuin joulupukki.
Kovin paljon tarjotaan erilaisia menetelmiä ja itsensä kehitys keinoja, muokkaamaan itsestämme hieman parempaa versiota. Se ei kuitenkaan vapauta meitä siitä ydinuskomuksesta, mikä kaikkia vaikeuksiamme ylläpitää. Niin kauan, kuin ”minä/itse” on se, jota kehitetään ja parannellaan, ei mikään muutu pysyvästi……

Jatka lukemista TÄÄLTÄ

Jaa: Facebooktwitterlinkedinmail
Seuraa: Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram
Bookmark the permalink.

Comments are closed.