Kuka?

Olen 52- vuotias kahden lapsen äiti Espoosta. Elämän mittainen matka on kasvattanut ja kouluttanut oman kokemisen kautta mielen tuntemusta ja sen toimintatapojen tunnistamista. Olen toiminut useilla eri aloilla matkani varrella ja mukana on aina kulkenut myös tarve luoda käsillä. Luovuus kulkee mukanani elämän eri osa-alueilla. Piirrän, maalaan, teen koruja, päällystelen kynttilälyhtyjä aina vallitsevan tunteen mukaan. Värityskirjani ilmestyi kirjamessuille 2015.
Esikoiskirjani  ”Kohti minätöntä menoa” oli tarkoitus painaa kansiin, mutta päätinkin jakaa sen kaikille vapaasti pdf-muodossa täältä nettisivujeni kautta. Katso linkki ”Kirjat ja lataukset” sivulta.

Syvempi tietoinen henkinen tie alkoi noin 10 vuotta sitten, jonka jälkeen opiskelu on ollut täysipäiväistä itsensä tunnistamista. Tämän tuloksena löysin jotain hyvin perustavanlaatuista mielemme mekanismista. Sen tavasta vastustaa kaikkea sitä, mikä paljastaisi sen virheellisen toiminnan. Sen monikerroksisuuden, millä se peittää meiltä todelliset tunteemme. Maailmani kääntyi vähitellen täysin ylösalaisin. Tai oikeastaan takaisin oikeinpäin. Aikaisempi järki alkoikin näyttää täydelliseltä järjettömyydeltä. Automaattinen ajattelumme on täysin luonnon vastaista ja kaikki tämä aiheuttaa kärsimystä ja tyytymättömyyttä. Mieli on tunnistettava ja koulutettava uudelleen sen vastustuksesta huolimatta. Ymmärrys on kuin lihas, sitä pitää treenata ja haastaa, jotta se laajenee käsittääkseen käsittämättömän. En olisi osannut kuvitella, mitä kaikkea kätkemme sisällemme ja kuinka tiedostamattomasta tilasta käsin elämme elämäämme.

Matkaan on mahtunut erittäin vaikeita jaksoja erilaisine sairauksineen. 8. vuoden masennus toi mukanaan kokemusta erilaisista ihmisten sisäisistä taisteluista. Kaikesta voi vapautua ymmärtämällä paremmin, mistä on kyse. Sillä tiellä haluan olla avuksi kaikille heille, jotka haluavat itse oppia hallitsemaan elämäänsä tulkitsemalla sen uudelleen.
On katsottava olemassaoloa suoraan silmiin. Kaikki on jo meissä, se pitää vain tunnistaa ja sallia. ……kärsivällisyydellä.

Pidän luentoja ja workshoppeja mielen toiminnasta ja sen toisenlaisesta tulkintamahdollisuudesta. Miten se otetaan hyötykäyttöön sen sijaan, että se aiheuttaa meille jatkuvia vaikeuksia ja tyytymättömyyttä. Myös puhelimitse tapahtuvia yksityiskonsultaatioita, sekä opastusta meilitse.

 

Jaa: Facebooktwitterlinkedinmail
Seuraa: Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram

Comments are closed.