Kuka?

Olen 52- vuotias kahden lapsen äiti Espoosta. Elämän mittainen matka on kasvattanut ja kouluttanut oman kokemisen kautta mielen tuntemusta ja sen toimintatapojen tunnistamista. Olen toiminut useilla eri aloilla matkani varrella ja mukana on aina kulkenut myös tarve luoda käsillä. Luovuus kulkee mukanani elämän eri osa-alueilla. Piirrän, maalaan, teen koruja, päällystelen kynttilälyhtyjä aina vallitsevan tunteen mukaan. Värityskirjani ilmestyi kirjamessuille 2015.
Esikoiskirjani  ”Kohti minätöntä menoa” oli tarkoitus painaa kansiin, mutta päätinkin jakaa sen kaikille vapaasti pdf-muodossa täältä nettisivujeni kautta. Katso linkki ”Kirjat ja lataukset” sivulta.

Syvempi tietoinen henkinen tie alkoi noin 10 vuotta sitten, jonka jälkeen opiskelu on ollut täysipäiväistä itsensä tunnistamista. Tämän tuloksena löysin jotain hyvin perustavanlaatuista mielemme mekanismista. Sen tavasta vastustaa kaikkea sitä, mikä paljastaisi sen virheellisen toiminnan. Sen monikerroksisuuden, millä se peittää meiltä todelliset tunteemme. Maailmani kääntyi vähitellen täysin ylösalaisin. Tai oikeastaan takaisin oikeinpäin. Aikaisempi järki alkoikin näyttää täydelliseltä järjettömyydeltä. Automaattinen ajattelumme on täysin luonnon vastaista ja kaikki tämä aiheuttaa kärsimystä ja tyytymättömyyttä. Mieli on tunnistettava ja koulutettava uudelleen sen vastustuksesta huolimatta. Ymmärrys on kuin lihas, sitä pitää treenata ja haastaa, jotta se laajenee käsittääkseen käsittämättömän. En olisi osannut kuvitella, mitä kaikkea kätkemme sisällemme ja kuinka tiedostamattomasta tilasta käsin elämme elämäämme.

Matkaan on mahtunut erittäin vaikeita jaksoja erilaisine sairauksineen. 8. vuoden masennus toi mukanaan kokemusta erilaisista ihmisten sisäisistä taisteluista. Kaikesta voi vapautua ymmärtämällä paremmin, mistä on kyse. Sillä tiellä haluan olla avuksi kaikille heille, jotka haluavat itse oppia hallitsemaan elämäänsä tulkitsemalla sen uudelleen.
On katsottava olemassaoloa suoraan silmiin. Kaikki on jo meissä, se pitää vain tunnistaa ja sallia. ……kärsivällisyydellä.

Pidän luentoja ja workshoppeja mielen toiminnasta ja sen toisenlaisesta tulkintamahdollisuudesta. Miten se otetaan hyötykäyttöön sen sijaan, että se aiheuttaa meille jatkuvia vaikeuksia ja tyytymättömyyttä. Myös puhelimitse tapahtuvia yksityiskonsultaatioita, sekä opastusta meilitse.

Suuret kiitokset Tara Langelle kauniista esittelytekstistä:

Olin aikamoisessa kuopassa kun sain yllättävän viestin naiselta, jota en entuudestaan tuntenut. Tarvitsetko apua, tämä nainen kysyi. Sanotaan, että kun oppilas on valmis oppimaan, opettaja ilmaantuu.

Mila auttoi minua näkemään muutakin kuin sen, mitä nenäni edessä näin. Kuopassa oleva ei kaipaa silitystä, vaan herättelyä. Mila ei ole lempeä kannattelija, vaan äärimmäisen viisas totuuksien laukoja. Hän toivoo että opit itse kannattelemaan itseäsi. Välillä Milan sanat kirpaisivat ja lujaa, mutta niistä suurimmista kirpaisuista syntyivät suurimmat oivallukset itsestäni ja rakentamistani uskomuksista. Päästiin nopeasti asiaan, ei pitkitetä kärsimystä!

Mila on muutakin kuin näkijä, hän on kokija. Mistään hän ei puhu jos ei olisi totuudeksi sitä ensin itse kokenut. Hän on viisas sanoissaan, eikä kerro suoria vastauksia, vaan luottaa toisen kykyyn ymmärtää asiat ihan itse. Hän tukee ja täräyttää tasapainoisesti ja AINA rakkaudesta. Milalla ei ole tarvetta olla muita ylempänä, vaan hän toivoo kaikkien löytävän aidon rakkauden ja totuuden olemuksensa. Hän tekee elämäntyötään pyyteettömästi ja näkymättömästi kulissien takana ja on vaikuttanut jo satojen ihmisten elämään voimaannuttavasti.

Tutustuin Milaan viisi vuotta sitten ja olen tehnyt viidessä vuodessa aika huikean matkan! Olen ihan itse uskomukseni purkanut ja uuden elämäni luonut, mutta en tiedä olisinko se, joka tänä päivänä olen, ilman Milaa. Hänen tyylinsä sopii henkisiä haasteita kaipaaville ja nopeasti tuloksia haluaville, sillä tämä nainen vie upeasti ja uljaasti uuteen nousuun, innostaen, nauraen ja rakastaen. Hän ei voi olla vaikuttamatta jokaisen elämään jonka hän kohtaa.

Jos vapaa ja innostunut, rakkautta ja iloa täynnä oleva elämä on sinunkin haaveesi, se vaatii syvälle piiloutuneiden uskomusten purkamista. Työ ei aina ole kovin miellyttävää, mutta on se sen arvoista. Jos olet valmis ja halukas vapauttamaan itsesi, ota yhteyttä Milaan. Lue hänen e-kirjansa, jo sen lukeminen voi muuttaa elämäsi. Käy hänen MindMaster- workshopeissaan tai soita hänelle konsultaatio-puhelu, kun elämäsi solmut eivät tunnu aukeavan. Milan avulla pääset pintaa syvemmälle ja se mitä sieltä löydät, tulee vapauttamaan sinut.

Rakkaudella ja kiitollisuudella,

Tara Lange
Kirjailija, luennoitsija
www.taralange.fi

Jaa: Facebooktwitterlinkedinmail
Seuraa: Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram

Comments are closed.